Снимка БулфотоТемата с ваксините е сред най-актуалните в момента. Шефът

...
Снимка БулфотоТемата с ваксините е сред най-актуалните в момента. Шефът
Коментари Харесай

Шефът на БЛС: РНК ваксините вече може да се прилагат и от личните лекари

Снимка Булфото

Темата с имунизациите е измежду най-актуалните сега. Шефът на БЛС изясни за какво хората няма да могат да се избират с коя ваксина да се ваксинират и кои ваксини ще могат да се ползват и от персоналните лекари.

Не ме изненадва, че има инфектирани след ваксина. Никоя ваксина не дава цялостна успеваемост. Например имунизацията против грип е единствено 60% ефикасна. Така председателят на БЛС доктор Иван Маджаров разяснява инфектираните в старешки дом в Опанец след имунизация. 

" Ваксината ни пази от тежко протичане на вируса и хоспитализацията ", сподели още той пред Българска национална телевизия. 

" Този случай не би трябвало да тормози хората, тъй като е индивидуален. Страничните резултати също не би трябвало да отхвърлят пациентите ", разяснява доктор Маджаров. 

" Към сегашния миг няма право на избор, не считам, че и в бъдеще хората ще могат да си избират имунизациите. Това е по този начин поради доставките на дозите от другите компании ", разкри шефът на БЛС. 

" Едва ли имунизацията върви с цялостен ритъм и в този момент, тъй като няма задоволително ваксини ", добави той по тематиката. 

" РНК имунизациите към този момент може да се ползват и от персоналните лекари ", разяснява ръководителят на Българския лекарски съюз, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР