Снимка БулфотоТърсим парите, което означава, че най-вероятно ще ги намерим

...
Снимка БулфотоТърсим парите, което означава, че най-вероятно ще ги намерим
Коментари Харесай

Топлофикация София очаква 10 млн. лв. от изравнителните сметки на потребителите

Снимка Булфото

Търсим парите, което значи, че най-вероятно ще ги намерим от продукцията, която произвеждаме - електрическа и топлинна сила. Плащанията по това, което сме произвели, предстоят до края на месеца. Освен това изравнителните сметки излизат на 15 август на касите, което би трябвало да увеличи входящия паричен поток ". Това показа пред БНР изпълнителният шеф на " Топлофикация София " Кремен Георгиев във връзка със заведеното дело от " Булгаргаз " за неиздължени 35 милиона лв.. Той изрази очакване от изравнителните сметки да бъдат събрани 10 млн. лв., добави вести.бг.

,,За последните месеци не е увеличено задължението, то е насъбрано през първата половина на годината ", посочи Георгиев и добави, че не е правилно, че  " Топлофикация София " е спряла да заплаща отговорностите си. 

,,Целта на " Топлофикация София " е да обезпечи отопление и топла вода на клиентите си, освен задачата на " Булгаргаз " е да доставя клиентите си с газ ", съобщи Георгиев.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР