Снимка: БулфотоСлучаите с нелегални мигранти не са новост у нас,

...
Снимка: БулфотоСлучаите с нелегални мигранти не са новост у нас,
Коментари Харесай

ОДМВР - София: Задържан е шофьор на товарен автомобил, превозвал нелегални мигранти

Снимка: Булфото

Случаите с незаконни мигранти не са оригиналност у нас, само че от време на време сметките на тези, които желаят да припечелят елементарно пари, излизат криви.

39-годишен водач на товарен автомобил е арестуван от полицията за транспорт на незаконни мигранти, оповестиха от ОДМВР - София, представена от

Около 21.50 часа на 23 октомври, в региона на 14 км на основен път 1-8, автопатрул на група " Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали " към ОДМВР - София спрял за инспекция товарен автомобил " Фиат ". В транспортното средство униформените открили 11 непознати жители без документи за идентичност.

Водачът е арестуван, а на местопроизшествието е осъществен оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на районната прокуратура в Сливница.

След привършване на процесуално-следствените дейности 39-годишният лидер е притеглен в качеството на обвинен по член 281 от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР