снимка БулфотоСелянията не е на село. В душата е, начин

...
снимка БулфотоСелянията не е на село. В душата е, начин
Коментари Харесай

Актрисата Александра Василева: Селянията е в душата

снимка Булфото

Селянията не е на село. В душата е, метод на мислене е. Това разяснява актрисата от Народен спектакъл " Иван Вазов " Александра Василева, откакто бе ухапана от куче преди десетина дни, написа.

Инцидентът е станал късно вечерта след първото за годината зрелище, в което звездата от сериала " Седем часа разлика “ взе участие. Ето и нейния достоверен роман за случилото се. 

" Има странни дни... Има прелестни дни като през вчерашния ден и предишния ден, изпълнени със смисъл, поради опцията да упражняваш специалността си (имам поради двете представления на " Капитал(на) неточност " ). Възторзи... Публика... 

И има в действителност странни дни като днешния, в който се върнах на къщата, изведох на разходка кучето, налетя ми един псе, изпохапа ме по прасеца, след което стопанинът му, който се оказа горски, с усмивка ми изясни, че кучето му бягало от къщата, че нищо не можел да направи и че кучето му хапело изборно. Дори не се извини. 

С две думи - бедност. Селянията не е на село. В душата е, метод на мислене е. " Аз ше си живеем по какъв начин на мен ми е добре, па ти се оправяй, мойто куче си бега, в случай че искаш да те заведа на лекар “.

Повечето от приятелите й във Facebook незабавно отреагираха и я питаха дали е добре и има ли потребност от нещо, с което да й оказват помощ. " От инжекция срещу тетанус. Утре ", отвърна актрисата. 

Колегата й от Сатиричния театър Константин Икономов обаче бе по-настоятелен. " Добре съм, единствено не знам по какъв начин да си укротя беса по отношение на тоя Безхаберник, с кучето, което няма ваксина срещу нищо ", рече му Александра.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР