Снимка БулфотоСъс 105 гласа за, 12 против и без въздържали

...
Снимка БулфотоСъс 105 гласа за, 12 против и без въздържали
Коментари Харесай

Решено: Студен резерв само от ТЕЦ Марица-изток 2

Снимка Булфото

Със 105 гласа " за ", 12 " срещу " и без въздържали се Народното събрание поддържа пари за по този начин наречения " леден запас " при потребност да се дават единствено на държавната централа Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 ", заяви БНР.

Засега най-вече средства получаваха Топлоелектрическа централа " Варна ", Топлоелектрическа централа " Бобовдол " и Топлоелектрическа централа " Марица 3 ".

Българска социалистическа партия поддържа ръководещите с претекста, че енергетиката би трябвало да бъде постоянна.

" За нас преди всичко стои енергийната сигурност на страната, а тя без действието на Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 " е невъзможна ", уточни депутатът Таско Ерменков.

Остра реакция последва от Движение за права и свободи. Рамадан Аталай разяснява, че идващият министър, който ще бъде освободен, ще е най евентуално министърът на енергетиката Теменужка Петкова. По думите на Рамадан Аталай нарушава се принцип в енергетиката, заложен още от 2003 година. Той дефинира, че законовите промени се вършат не на разумен принцип, а на партийна ненавист.

" В момента се опитваме да преразпределим бизнес, а не угриженост към енергетиката! Да оттеглим това предложение, да обясните на премиера, тъй като той от енергетика не схваща, че това, което вършиме сега, е единствено ненавист и разлюляване на енергийната система и ще бъдем наказани в Европейски Съюз ", настоя Аталай.

Валентин Николов от ГЕРБ призна, че решението е политическо.

" Най-лошото, което направихме, е, че допуснахме политиката в енергетиката и то строго характерен бранш в българската стопанска система, в българската сигурност! За страдание, това се случи. Понеже цялата конюнктура сега в България сега към този момент е политическа – доста рано започнаха предизборните акции, всичко към този момент е политика ", отсече той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР