снимка БулфотоС такъв терор и репресия, на каквито в момента

...
снимка БулфотоС такъв терор и репресия, на каквито в момента
Коментари Харесай

Борисов към репортери: Има терор и репресия. Дойдоха за нас, но ще дойдат и за вас

снимка Булфото

С подобен гнет и принуда, на каквито сега сме очевидци, е имало на 9-и септември и по този начин са смачкали опозицията. След нас, ще дойдат и за вас, само че вие сте деца на комунисти - гарван гарвану око не вади.

Това съобщи на брифинг пред кореспонденти Бойко Борисов.

" Така че не им обръщайте внимание! Уважаемите публицисти ни питаха - не ви ли е боязън? Питаха ни, тъй като знаеха какво се задава. След нас ще дойдат за вас - по този начин управляваха комунистите. Гарван гарвану око не вади! Стават смешни! Аз не знам уважаемите български медии дали са следили различен път такова блестящо вмешателство в предизборната акция, на който и да било министър. Аз не съм. Всеки ден предизборният щаб на кандидат-президента Радев се изрича против една партия ", добави Борисов.

Борисов посочи, че най-важната оценка за него и ГЕРБ е тази на ЕНП, съобщи eurocom.bg.

Той се възмути от наглите изказвания, че са били подслушвани. " После ядохме хора, след това идваха да ни разпитват. Аз в никакъв случай не съм се крил зад имунитет! И в този момент не престават да приказват по какъв начин сме купували гласове! Ние една стотинка не сме взели - виждате - цялостни зали, хиляди хора. Те се борят в този момент за " еднакъв мач " или да ни бият с един-двама депутати. Коя друга партия беше по този начин поздравена, коя получи такава поддръжка? За да ни маскари европейската следствена работа... ", съобщи Борисов.

" И аз приканвам Радев на развой! Заради машините, които докараха и поради флашките ", акцентира той.

" Колкото повече ни пресират - отново ще го кажа на футболен език - когато една партия я притискат от всички по най-безобразен метод, тя ще стане партия на народа. Запомнете ми думата - след два месеца ще ви поканя. Те няма да се спрат! Ние си изкарахме цялостен мандат! Каква оставка сме ви дали?! ", разяснява още Борисов.

" Желая ви да сте живи и здрави. И в неделя, макар хаоса, който ще причинят, евентуално това им е задачата, да отидем да гласуваме. По социализма имаше квота за ОФ-то и БЗНС-то, всички други гласоподаваха за Българска комунистическа партия. Ето това желаят да създадат в този момент. Но по този начин очевидно им е най-добре - еднолично ръководство ", съобщи Бойко Борисов. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР