Снимка: БулфотоПромяна в Наредбата за отпуските породи разнопосочни мнения в

...
Снимка: БулфотоПромяна в Наредбата за отпуските породи разнопосочни мнения в
Коментари Харесай

Големи промени, касаещи всички българи!

Снимка: Булфото

Промяна в Наредбата за отпуските породи разнопосочни отзиви в Тристранката. Синдикатите не се съгласиха с готвената смяна от общественото министерство, подкрепена от работодателите, предава " Канал3 ".

Според нея нормата на служащия в болничните, бременността и майчинството ще се пресмята в часове, а не в дни. Така било по-лесно за бизнеса и Национален осигурителен институт, стана ясно от участниците в съвещанието в Министерски съвет, написа marica.bg.

От синдикатите опонираха, че в болничния лист написа отпуск по болест 3 дни,а не часове, макар че евентуално е по-лесно противоположното от позиция на Национален осигурителен институт.

В началото на заседаниет на НСТС участниците в него уважиха с минута безмълвие паметта на проф. Божидар Димитров, който умря нощес изненадващо.

" За страдание, през вчерашния ден си отиде един различен огромен българин – Божидар Димитров. Отидоха, както се споделя, в един по-добър свят, където няма кахъри, нерви. Дай Боже, щях да кажа, всички да отидем, но по този начин или другояче ще отидем, по този начин че… ", сподели вицепремиерът Валери Симеонов след минутата безмълвие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР