снимка БулфотоПриветствам санкции срещу Беларус, защото използването на изтребител излага

...
снимка БулфотоПриветствам санкции срещу Беларус, защото използването на изтребител излага
Коментари Харесай

Борисов: Приветствам санкции срещу Беларус, защото използването на изтребител излага хората на риск

снимка Булфото

Приветствам наказания против Беларус, тъй като потреблението на изтребител излага хората на риск. Това разяснява във фейсбук някогашният министър председател Бойко Борисов за случая с наложително приземения аероплан в Минск.

Ето и цялостния му коментар:

Категорично поддържам заключенията на Европейския съвет по тематиката Беларус. Настояваме Роман Протасевич и София Сапега неотложно да бъдат освободени и да бъде обезпечена свободата им на придвижване. Приветствам и налагането на спомагателни наказания против Беларус поради неприемливия и невиждан случай с насилственото приземяване на самолета на “Райънеър ” в Минск. Използването на боен изтребител за насилственото приземяване на цивилен полет излага на риск освен живота и здравето на всички пасажери, само че и нарушава всички интернационалните съглашения.

Уверен съм, че единствено заставайки единно и предприемайки решителни дейности против сходни прояви, Европа може да се опълчи на сходни систематични нарушавания на човешките права и свободи и да подсигурява спазването на интернационалния ред.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР