Снимка: БулфотоПремиерът Бойко Борисов отговори остро на опозицията за критиките

...
Снимка: БулфотоПремиерът Бойко Борисов отговори остро на опозицията за критиките
Коментари Харесай

Борисов: Уважаеми господа от опозицията, не може да ми говорите, че искам да купя избори, като се грижа за хората

Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов отговори остро на опозицията за рецензиите против него поради бюджета за идната година.

Както е известно, опозицията укори Борисов, че бюджет 2021 етвърде популистки и с него има за цел да се застрахова за идните парламентари избори.

" Уважаеми господа от опозицията, Вие не може да ми говорите, че желая да купя избори, като се грижа за хората. Години наред отново съм ги обичал, само че фискалната рамка е била по-важна за пътя на България. Затова съм го правил. Сега би трябвало да запазим хората и стопанската система ", изрично съобщи Борисов след онлайн съвещанието на Министерски съвет, написа обстоятелства.бг.

" Много хора схванаха, че с този Ковид, смешка не трябва, изключително по-възрастните хора ", съобщи Борисов.

Правителството продължава с поддръжката си за всички български жители. С 300 милиона лв. ще се обезпечат потребностите на хората с увреждания от персонални асистенти за 2021 година Гарантираме, че най-нуждаещите се деца и пълнолетни хора с увреждания ще имат достъп до персонален помощник съгласно самостоятелната им нужда. В държавния бюджет за идната година по Закона за персоналната помощ са планувани 214,6 млн. лева. Паралелно с това заделяме и 85 млн. лева за асистентска поддръжка по Закона за обществените услуги. Така ще осигурим спомагателна поддръжка за към 80 000 души с увреждания.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР