Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов нямал достъп до фейсбук профила си.

...
Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов нямал достъп до фейсбук профила си.
Коментари Харесай

Ексклузивно! Лъсна истината! Ето кой пише от името на Бойко Борисов във Фейсбук! Премиерът дори няма достъп до профила си

Снимка Булфото

Премиерът Бойко Борисов нямал достъп до фейсбук профила си. Това сподели Никола Николов, който е в пресцентъра на партия ГЕРБ. Той бе разпитан по делото, което журналистката и сегашен народен представител от Хасково Елена Йончева води против министър-председателя, написа 24 часа .

Повод за правосъдния спор е изказване, че Борисов бил споделил, че страната платила милиони на Йончева за филмите. От думите на Николов се разбра, че най-много той качва материали във фейсбук страницата на премиера, и той има достъп до нея.

В изключителни случаи и една колежка, която работи в Министерския съвет, само че това е в 99% в случаите, когато министър председателят е в чужбина, изясни Николов.

В същото време обаче имал и няколко десетки подправени профили, които копирали едно към едно наличието, в това число и фотосите. Така да вземем за пример на един от тези подправени профили преди дни бил оповестен клипът " Танц със саби ", на който мин.-председателят танцува в Саудитска Арабия, само че на фона чалга ария.

Разпитът на Николов е пожелан от юристите на премиера Марин Марковски и Божидар Терзийски, тъй като се твърди, че във фейсбук страницата се е появило неговото изявление за Елена Йончева. Шефът на пресцентъра на ГЕРБ отхвърля да е чувал сходно нещо.

На делото бяха разпитани още публицистите Иван Гарелов, Виза Неделкова и Къдринка Къдринова, както и някогашният зам.-министър на опазването на здравето Емил Райнов. Техният разпит беше пожелан от юриста на Йончева Георги Атанасов.

Според Гарелов Йончева и Сергей Станишев към този момент се били разделили по времето, когато той е бил мин.-председател, само че с цел да не се поврежда неговият имидж, към момента били дружно. Йончева и Гарелов не били близки другари, тъй като журналистката била много " затворен и съвсем закостенял човек. "

Гарелов изясни, че при започване на връзката им със Сергей Станишев, той бил доста по-печеливш, тъй като журналистката била доста по-популярна от настоящия водач на ПЕС, който тогава работил в интернационалния отдел на Българска социалистическа партия.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР