Снимка БулфотоПред ветеринарен кабинет и зоомагазин в град Бухово, са

...
Снимка БулфотоПред ветеринарен кабинет и зоомагазин в град Бухово, са
Коментари Харесай

Мъж хвърли умряло животно срещу хора и се съблече гол

Снимка Булфото

Пред ветеринарен кабинет и зоомагазин в град Бухово, са били осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието се отличава с извънреден цинизъм и смелост, а точно: причинителят хвърлил умряло животно по един от присъстващите очевидци, отправил обидни и нецензурни реплики на всеослушание по отношение на очевидците К., К. и Д., след което се съблякъл гол - в наличието на доста хора (включително и деца), демонстративно хващайки се за интимните си елементи, написа вести.бг.

``
реклама

Мъжът траял агресивното си държание и след идването на полицейските чиновници, като насочил оскърбителните си изказвания и по отношение на тях. В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинители на описаното нагоре действие е лицето Станислав Димитров, за който е открито, че е към този момент осъждан, още веднъж за безчинство.

Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 325, алинея 4, вр. алинея 2, вр. алинея 1, вр. член 28, алинея 1 Наказателен кодекс.

Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС през днешния ден – на 05.07.2018 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР