снимка: БулфотоПо случая е образувана проверка за хулиганство.Маскирани мъже хвърляха

...
снимка: БулфотоПо случая е образувана проверка за хулиганство.Маскирани мъже хвърляха
Коментари Харесай

Младежи в Омуртаг хвърляха яйца по полицаи

снимка: Булфото

По случая е формирана инспекция за безчинство.

Маскирани мъже хвърляха яйца против полицията в град Омуртаг с думите „ Аллах Акбар ”. Случаят е от късно нощес и е документиран от единия от причинителите. Има и арестувани, прецизира Нова Телевизия. До обедните часове на днешния ден от регионалната дирекция в Търговище не знаеха за случая. Научиха от екипа ни, а коментар по случая в началото беше отхвърлен.

Намиращите се съседство на районното ръководство, също не бяха чули за случая. „ Не съм чула, рано затварям. Нищо не съм чула. Какво е станало ”, питат хора от града.

В следобедните часове от полицията в Търговище ни потърсиха, с цел да осведомят за случая към среднощ. Оказало се, че маскираните, хвърлили по будката на дежурния служител на реда яйца, са четирима. Трима от тях били малолетни и единствено един на 21 години. Всички били от град Омуртаг.

Пълнолетният мъж е арестуван за 24 часа. След привършване на инспекцията резултатите ще бъдат докладвани в Районна прокуратура - Търговище.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР