Снимка: БулфотоПетър Волгин и Силвия Великова отказаха да оглавят Българското

...
Снимка: БулфотоПетър Волгин и Силвия Великова отказаха да оглавят Българското
Коментари Харесай

Петър Волгин и Силвия Великова отказаха да оглавят БНР

Снимка: Булфото

Петър Волгин и Силвия Великова отхвърлиха да оглавят Българското национално радио. Съветът за електронни медии (СЕМ) е почнал диалози за назначение на и.д. началник след изненадващата оставка на Андон Балтаков. Той подава оставката си пред регулатора, а през вчерашния ден уведоми за това сътрудниците си в БНР и обществеността, като уточни персонални аргументи.

Балтаков се е срещнал със Съвет за електронни медии, с цел да изложи претекстовете си. Председателят на съвета Бетина Жотева удостовери пред OFFNews, че те са надълбоко персонални и уважителни и Съвет за електронни медии е приел оставката. 

Вчера и през днешния ден са извършени диалози с публицистите Силвия Великова и Петър Волгин, които са били поканени да поемат ръководството до избора на нов общоприет шеф. И двамата са отказали. Великова е показала, че не желае да поема административна работа, а Волгин е поискал да се концентрира върху предаванията, с които е зает.

По всяка възможност, който и да бъде определен за и.д. шеф, той ще е вътрешен за радиото човек. Визията на медийния регулатор е, че в подобен миг ще се работи по-спокойно, в случай че мястото бъде заето от добре прочут на чиновниците началник.

Оставката на Андон Балтаков влиза в действие от 6 август. Съвет за електронни медии има тримесечен период да назначи нов общоприет шеф.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР