Снимка: БулфотоПартия ГЕРБ започна да чисти листите си от хората

...
Снимка: БулфотоПартия ГЕРБ започна да чисти листите си от хората
Коментари Харесай

Труд: ГЕРБ чисти листите си от хората на Цветанов от страх да не разцепят партията отвътре

Снимка: Булфото

Партия ГЕРБ стартира да чисти листите си от хората на някогашния втори човек там Цветан Цветанов.

Масово структурите по места са поискали, хора на Цветан Цветанов да бъдат отстранени от кандидат-депутатските листи. Партийци настояват, че мнозина от избраниците на Цветанов вредят на имиджа на партията. Нещо повече - подозират, че в случай че влязат с листите на ГЕРБ, биха могли да се отделят.

Очаква се в идните описи на ГЕРБ да не намерят места Станислав Иванов, който разнасяше чували с бюлетини и е кумец на Цветанов, под въпрос е и благоевградчанката Даниела Савеклиева. Вероятно отвън Народното събрание ще остане и вицеадмирал Пламен Манушев, който в края на предходната година сдаде партийния пост като координатор на Добрич на обществения министър Деница Сачева. В ГЕРБ се питат и дали още две основни фигури, свързани с Министерство на вътрешните работи - Димитър Лазаров и Валентин Радев, ще попаднат на избираеми позиции.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще реди листите. В актуалното Народно заседание има изострен недостиг на адвокати, финансисти и икономисти. Вече имало описи в структурите на ГЕРБ с специалисти в тези области, които се чака да заемат местата на огромна част от сегашните депутати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР