Снимка БулфотоНие не сме мислили за оставката на Димитър Главчев.

...
Снимка БулфотоНие не сме мислили за оставката на Димитър Главчев.
Коментари Харесай

И Марешки иска оставка, но не тази на Главчев! Воля няма да влиза в пленарна зала само при едно условие

Снимка Булфото

Ние не сме мислили за оставката на Димитър Главчев. Нашата тематика не е тази. Ние желаеме оставката на Иво Христов, който разгласи, че 80% от българите са дебили. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание зам.-председателят на Народното събрание и водач на " Воля " Веселин Марешки, заяви Пик.

" Ние ще бъдем в пленарната зала, до момента в който Народното събрание работи. Предвиждаме да не влизаме единствено в случай че господин Иво Христов е вътре ", разгласи той.

" Идеята на Движение за права и свободи е да изкарат Валери Симеонов от обединението, с цел да си създадат " същинска " патриотична коалиция с Волен Сидеров и Красимир Каракачанов. Виждате, че Движение за права и свободи атакува само водача на НФСБ, а останалите двама ръководители не ги закача ", разяснява Марешки.

" Българска социалистическа партия излиза по всички медии и изяснява по какъв начин депутатите им били почтени, тъй като нямало присъда, а единствено обвиняване. Но това не се отнася за мен. Аз съм си отговорен по хипотеза, макар че против мен има единствено обвиняване, а не съм наказан ", сподели още зам.-председателят на Народното събрание.

" Ако аз съм ръководител в Народното събрание, може да се обзаложите, че няма да има такива циркове, каквито се разиграват. Вчера мен ме няма и се разиграват някакви детски играчки. Вчера пленарната зала приличаше на една детска градина, в които децата се карат за играчки. Занимават се с маловажни въпроси ", отсече водачът на " Воля ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР