Снимка БулфотоНа суданския гражданин е съставен акт за нарушение по

...
Снимка БулфотоНа суданския гражданин е съставен акт за нарушение по
Коментари Харесай

МВР съобщи какво се е случило със суданеца, който нападна съпругата на Сидеров

Снимка Булфото

На суданския жител е формиран акт за нарушаване по Закона за придвижване по пътищата след случая в кв. " Витоша " от нощес. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, написа Блиц.

В допълнение на известието за пътен случай, станал към 20.00 часа на 5 октомври в региона на кв. " Витоша ", от Столична дирекция на вътрешните работи осведомят, че на единия от водачите (судански гражданин) е формиран акт за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата.

Той не е показал годно за територията на България удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, автомобилът е дерегистриран и регистрационните табели са свалени. Направени са проби за приложимост на алкохол и упойващи субстанции на водачите. И при двамата пробите са негативни.

Припомняме, че евродепутатът и водач на " Презареди България " Николай Бареков заяви за случай с колата на брачната половинка на водача на Атака Волен Сидеров - Деница.  В персоналния си фейсбук профил Бареков пусна линк към предаването му с Димитър Байрактаров, който също е участвал на случая.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР