Снимка БулфотоМинистър Кирил Петков обяви дали е водил други разговори

...
Снимка БулфотоМинистър Кирил Петков обяви дали е водил други разговори
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не съм имал други разговори с Има такъв народ да участвам в следващ кабинет

Снимка Булфото

Министър Кирил Петков разгласи дали е водил други диалози с партията на Слави Трифонов за вероятно негово присъединяване в идващ кабинет.  " Никой не ми е предлагал министерски постове. Нямал съм други диалози с " ИТН " да вземам участие в идващ кабинет ". Това сподели министърът на икономиката Кирил Петков по време на гала по връчването на три документа клас А по реда на Закона за поощряване на вложенията.

На въпрос дали би провел още един диалог с   Има Такъв Народ, в случай че му предложат, той съобщи, че за това би трябвало да му бъдат предоставени независимост на деяние и общо виждане за развиване. По думите му той има сила за работа.

" За мен основна е взаимната работа с министерството на финансите. Първо някой би трябвало да те предложения, по-късно да ти даде свободата и опция за работа в екип. С министър Василев имаме доста общи визии. Заряда го имаме, само че не е доста елементарно да се работи с нас, тъй като желаеме самостоятелност и екипност ", акцентира Петков.

По думите му в случай че се спрат кражбите, ще има пари за всичко друго.

Относно връчените документи министърът на стопанската система уточни, че е доста благополучен да даде сертификати клас А на трите компании -  " Тракия Глас " България ЕАД, Готмар ЕООД и  " Теклас България " ЕАД.

" Освен че ще създават нови работни места, районно тези вложения са в Съединение, Търговище и Враца – райони, които не биха се радвали на по-голям стопански напредък. Всяка една от тези вложения е с експортен капацитет и фокусиран върху външните пазари ", добави той.

Инвестициите по тези планове са на обща стойност 55 182 лева и плануват разкриването на към 240 работни места, написа

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР