Снимка: БулфотоЛудогорец загуби с 1:3 домакинския си мач с английския

...
Снимка: БулфотоЛудогорец загуби с 1:3 домакинския си мач с английския
Коментари Харесай

Лудогорец отстъпи на Тотнъм с 1:3 в Разград

Снимка: Булфото

Лудогорец загуби с 1:3 домакинския си мач с британския Тотнъм от груповата фаза на Лига Европа. Така на процедура разградчани са с минимални шансове за прескачане в идната фаза. Те имат гостувания на Тотнъм и Антверп, както и домакинство на ЛАСК.

Двубоят стартира стремително за Тотнъм, като гостите можеха да отбележат още във 2-ата минута. Хари Кейн бе изведе чудесно зад тила на отбраната на Лудогорец, само че изстрелът му мина над напречната греда на Пламен Илиев. 

Малко по-късно гостите стигнаха до най-чистото си състояние, което още веднъж бе дело на капитана Хари Кейн. Нападателят получи доста положително подаване от левия фланг и с удар от отвън наказателното поле нацели лявата греда на Лудогорец.

Тотнъм продължи да натиска крепко Лудогорец и в 9-ата минута получи право да извърши фаул пред вратата на домакините. Зад топката застана Гарет Бейл, който стреля рисково, само че Пламен Илиев съумя да избие в корнер.

В 13-ата минута Тотнъм най-сетне стигна до гол. Негов създател стана Хари Кейн, който се разписа с глава след центриране ма Лукас Моура от корнер. Това бе негов гол №200 във всички шампионати в общо 300 мача за " шпорите ".

В 20-ата минута Джовани Ло Селсо опита да затрудни Пламен Илиев с удар от разстояние, само че топката мина настрана от вратата. Веднага по-късно играчите на Лудогорец позволиха неточност, като на добра позиция се озова Лукас Моура, само че и той стреля около страничната греда.

В 22-ата минута Лудогорец стигна до първата си обстановка в мача, откакто получи право да извърши ъглов удар. След центрирането се получи безредие пред вратата на Тотнъм, само че играчите на Жозе Моуриньо почистиха. 

Малко по-късно Тотнъм бе доста покрай втори гол. Хари Кейн подаде към Лукас Моура паралелно на голлинията, Жордан Икоко съумя да се намеси, топката попадна в Мат Дохърти, който стреля, само че Пламен Илиев мазета в корнер. 

В 33-ата минута Тотнъм вкара втори гол във вратата на Пламен Илиев. Гарет Бейл изведе доста добре Хари Кейн в наказателното поле и нападателят подаде паралелно на голлинията където Лукас Моура засече топката в мрежата.

В ответната офанзива Лудогорец насочи първия си удар към вратата на Тотнъм. Кешеру стреля, само че ударът му се отби в крайник на защитник и мина около страничната греда. 

В 38-ата минута Хари Кейн бе покрай втори гол, откакто се оказа зад тила на защитата на Лудогорец и стреля мощно, само че Пламен Илиев избави. 

В началото на второто полувреме Лудогорец върна един гол във вратата на Тотнъм. Негов създател стана Клаудиу Кешеру. Бернард Текпетей опита да стреля, само че се подхлъзна и топката се озова във въздуха. В последна сметка тя попадна в Кешеру, който от непосредствена непосредственост се разписа. 

Тотнъм отговори с удар на Карлос Винисиус, който обаче от точката за осъществяване на дузпата прати топката над надпречната греда.

Малко по-късно " шпорите " имаха опция да вкарат трети гол. Мат Дохърти откри доста добре Джовани Ло Селсо, който стреля, само че настрана от вратата. 

Тотнъм стигна до трети гол в 62-ата минута. Току що влезлият в игра Хюн-мин Сон бе изведен доста добре в наказателното поле на Лудогорец и с отличен пас откри Джовани Ло Селсо, който от границата на вратарското поле прати топката в мрежата на Пламен Илиев.

В 66-ата минута " шпорите " сътвори следващото си рисково състояние. Стефан Бергвайн получи доста добър пас от Сон в наказателното поле и опита удар по диагонала, който обаче излезе в навън. 

Лудогорец отговори с удар на Доминик Янков, който напредна в полето на Тотнъм и опита да затрудни Джо Харт от далечно разстояние, само че изстрелът му бе доста слаб и бе елементарно уловен от някогашния британски национал. В идната офанзива Каули се озова на добра позиция в наказателното поле, само че не откри очертанията на вратата. 

В 73-ата минута Лудогорец сътвори много положително състояние пред вратата на Харт. Каули се озова на отлична позиция и стреля незабавно, само че тъкмо в ръцете на стража на Тотнъм. 

В 83-ата минута Пламен Илиев изтърва топката след тежък удар от фаул на Пиер-Емил Хойберг, само че вратарят реагира доста бързо и съумя да я улови преди да попадне в краката на състезател на противника. 

До края на срещата Тотнъм понижи оборотите и футболистите на Лудогорец пробваха да основат нещо по-опасно пред вратата на гостите, само че по този начин и не съумяха. Англичаните също имаха 1-2 положения, които обаче не заплашиха Пламен Илиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР