Снимка: БулфотоЛидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов написа пост

...
Снимка: БулфотоЛидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов написа пост
Коментари Харесай

Цветанов: Извинявам на всички, които са били обидени от всичко това, което съм правил

Снимка: Булфото

Лидерът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов написа пост във фейсбук, при започване на който сервира извинения.

" За мен е значимо да си признаваме грешките и се оправдавам на всички, които под една или друга форма са били афектирани от всичко това, което съм правил. Но продължаваме напред и значимото е да извличаме поучения ", гласи част от поста му.

С тези думи в обществената мрежа той анонсира изявление, обещано за " Дойче веле ". В него Цветанов приказва за " обвързаностите на премиера с управлението на Движение за права и свободи и за зависимостите в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ".

Бившият втори в ГЕРБ споделя, че последно се е чувал с Борисов за образуване на кръгла маса на Евроатлантическия център за сигурност и му благодари за съдействието. Преди това пък се чули за рождения ден на Цветанов, който е през април. Не били обсъждали обаче основаването на новата му партия.

" Много ясно съм се разграничил от метода, по който се води политиката на управлението на ГЕРБ. Искам да направя ясно разграничение сред честните, стойностни и доброжелателни симпатизанти и членове на ГЕРБ, които попадат под общия знаменател на свадите към Бойко Борисов, Цвета Караянчева и тези записи, които излизаха през последната година. ", съобщи Цветанов.

Признава също, че до момента в който е бил в държавното управление е правил изявления, които са неуместни за министър, само че отдава това на своята емоционалност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР