Снимка: БулфотоКандидадът за депутат от ВМРО Кузман Илиев направи своя

...
Снимка: БулфотоКандидадът за депутат от ВМРО Кузман Илиев направи своя
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Остър е дефицитът на този парламент, не са много формациите с гръбнак

Снимка: Булфото

Кандидадът за народен представител от Вътрешна македонска революционна организация Кузман Илиев направи своя коментар за миналите парламентарни избори.

" Остър е дефицитът на този парламент, не са доста обединенията с гръбнак. Има много мекотели ", сподели икономистът и публицист пред бТВ.

По думите му предстоят да се взимат извънредно значими политически решения, а българският народ е „ леко неинформиран “ за залозите.

Той добави също, че има някои обединения, които предават националните ползи. „ Отговорността би трябвало да се поеме “, сподели Илиев.

Икономистът още веднъж подлага на критика ген. Атанас Атанасов от „ Демократична България “, като дефинира държанието му по отношение на Северна Македония като подмазваческо.

„ Все още има вяра да се покаже гръбнак. Формациите нямат добра изкупителна жертва, поради която да пазят българския интерес “, разяснява Илиев.

Кандидатът за народен представител изясни, че не би се явил на предварителни избори в друга политическа групировка, само че Вътрешна македонска революционна организация би трябвало да направи разбор на обстановката и за какво е с подобен резултат.

„ Трифонов взе много от патриотичните обединения, само че всяка концепция е показана малко по-архаично. Трябва да се спре с носиите, да се покаже, че става въпрос за родолюбие и отбрана на националните ползи. Всички в Народното събрание би трябвало да са патриотични “, сподели Илиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР