Снимка БулфотоЖурналистът и депутат от БСП Елена Йончева ще представи

...
Снимка БулфотоЖурналистът и депутат от БСП Елена Йончева ще представи
Коментари Харесай

Елена Йончева представя утре на Позитано 20 разследването си за корупция във властта

Снимка Булфото

Журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева ще показа на следващия ден на Позитано 20 горещото си следствие за корупция в кабинета.Това се разбра от думите на водача на партията Корнелия Нинова.

Нинова хвърли светлина по въпроса на постоянната конференция на партията, съобщи " Гласове ".

„ Утре в 10.00 тук, заповядайте. След това тематиката ще продължи да се развива в БСТВ “, сподели Корнелия Нинова пред медиите.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява и обвиняването, повдигнато на Йончева.

" Повдигнатото обвиняване против Елена Йончева е несериозно и голословно. Става дума за интервал, когато на никой от нас не ни е минавало през мозъка, че КТБ ще бъде в такова положение. Който се пробва да се бори против властта, бива наказван с политически развой, а не със съд. За мен изпълнителната власт и прокуратурата работят дружно ", безапелационна е Корнелия Нинова.

Според водача на Българска социалистическа партия обвиняването против Йончева е в отговор на следствията, които е правила като публицист. " Не е еднократен акт това, което се случва с Елена. Това е кардинален въпрос, тъй като през днешния ден е Елена, а на следващия ден ще е някой различен. Принципен въпрос е това всеки да има независимост да се показва ", уточни Корнелия Нинова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР