снимка БулфотоГордея се, че съм заедно с ГЕРБ и ДПС

...
снимка БулфотоГордея се, че съм заедно с ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Гордея се, че съм заедно с ГЕРБ и ДПС в каузата да вдигнем доходите

снимка Булфото

Гордея се, че съм дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи в идеята да вдигнем приходите. Това разяснява в ефира на бТВ дапутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов. 

Трите партии се оказаха с болшинство в пленарната зала и поддържаха приходна част на бюджета друга от тази, която е призната в бюджетната комисия, съобщи настоящо.ком.

Проданов разяснява и възможния политически план на Кирил Петков и Асен Василев с хипотетичното присъединяване на Румен Радев. " Вчера президентът сподели, че няма да съобщи левите хора в България, които имат още свеж спомен от това по какъв начин още настоящ президент сътвори своя партия, по тази причина имаше нужда този въпрос да бъде подложен обществено. Имаме постъпили сигнали за сътрудници на Асен Василев и Кирил Петков или някой от сътрудниците в президентството, които работят зад тила на президента и са говорили с хора от Българска социалистическа партия, по тази причина подобен диалог не е непотребен ", съобщи той, като добави, че за момента тази тематика е затворена и поддръжката на левицата за Радев остава.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР