Снимка БулфотоЕксперт изрази мнение за работата до момента на служебния

...
Снимка БулфотоЕксперт изрази мнение за работата до момента на служебния
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: ГЕРБ ще получи по-малко гласове на изборите. Моделът на Радев ще продължи

Снимка Булфото

Експерт изрази мнение за работата досега на служебния кабинет и направи прогнозата за бъдещето на партията на Бойко Борисов. Ако служебното държавно управление продължи да работи по този метод свадите във връзка предходното ръководство ще доведат до минус за някогашните ръководещи. Това сподели социологът Кънчо Стойчев.

Според него по-неприятното от цялата обстановка с подслушванията е, че към този момент хората всеобщо са уверени, че в България се подслушва. Това всеобщо чувство не може да е по този начин безпочвено и здравият разсъдък на хората доста добре им подсказва, че това чувство има почва, което значи, че този скандал няма да е безвъзмезден за някогашните ръководещи. 

„ Аз не бих тръгнал да проучвам чисто математически един скандал. Това не работи по този начин в обществото. Процесите са доста по-сложни. Трябва да ги преглеждаме в един малко по-широк подтекст. Вече имаме, въпреки единствено 2-3 седмици, ръководство на служебното държавно управление и към този момент виждаме, че към този момент то се оправя, пламенно е, ясно е какво прави, оптимално се пробва да е транспарантно. Ако това продължи още седмици наред ще се построи една цялостна визия у хората, един декор, на който свадите във връзка на предходното ръководство някакси ще доведат до минус за предходните ръководещи “, сподели още в предаването  социологът. 

Кънчо Стойчев разяснява, че няма да стане срив в електората на ГЕРБ, само че всички проучвания дружно със здравия разсъдък сочат, че на идващите избори те ще са с по-малко гласове. Според него това ще е смяната, която ще виждаме. Всяко ново ръководство прави кадрови смени и това не може да бъде наречено реваншизъм. В какъв смисъл едно ръководство ще е ново, в случай че нищо не промени, посочи Кънчо Стойчев. 

Това, което прави усещане е, че моделът, който президентът Румен Радев сътвори с това държавно управление, най-вероятно ще е модел, който ще продължи отсега нататък и след изборите, безапелационен бе социологът. Най-вероятно ще имаме държавно управление на малцинството, което ще е по-късо – евентуално година или година и половина, тъй като не излизат сметките, само че във всички случаи на България й е належащо постоянно държавно управление, въпреки и с по-къс мандат, написа glasove.com.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР