Снимка БулфотоДо 20 см нов сняг падна през нощта по

...
Снимка БулфотоДо 20 см нов сняг падна през нощта по
Коментари Харесай

20 см нов сняг в Смолянско, въведоха ограничения за шофьорите

Снимка Булфото

До 20 см нов сняг падна през нощта по високите елементи в Смолянска област. На Пампорово новата снежна завивка е 15 см, с нея дебелината на снега в курорта е 185 см, оповестиха от Планинска избавителна работа. В курорта работят всички уреди без четвърта линия - Смолянски езера, която е затворена, написа " Марица ".

Заради новия снеговалеж са въведени ограничавания за придвижване по републиканската пътна мрежа в община Доспат за МПС над 12 т както и тегленето на ремаркета и полуремаркета заради снегопочистване, оповестяват от АПИ.

Временно е лимитирано придвижването по път ІІІ-866 Девин - Михалково - за МПС над 12 т. както и тегленето на ремаркета и полуремаркета заради снегопочистване. Проход " Печинско " е неразрешен за МПС над 12 т. както и тегленето на ремаркета и полуремаркета заради снегопочистване.

Забрана за прекосяване на МПС над 12 т. както и тегленето на ремаркета и полуремаркета има и за проходите " Рожен " и " Превала ".

Шофьори оповестяват за заледени сектори по проходите Пампорово и Рожен. Снеговалежът продължава.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР