Снимка: БулфотоДепутатът от Демократична България Димитър Найденов обяви, че ивицата

...
Снимка: БулфотоДепутатът от Демократична България Димитър Найденов обяви, че ивицата
Коментари Харесай

Ивицата пред летния сарай на Доган в Росенец вече е нанесен в кадастралните карти като плаж

Снимка: Булфото

Депутатът от " Демократична България " Димитър Найденов разгласи, че линията пред летния сарай на Ахмед Доган на нос " Чукалята " в " Росенец " към този момент е нанесен в кадастралните карти като плаж.

 

В последната година се водеше дълга борба, с цел да се потвърди, че това точно е плаж, а не земеделска земя, както твърдеше компания " Стрейтлайн “ и арх.Калин Тихолов, притежател на постройката на плажа, написа " Евроком ". 

" Битката, която организирахме за отвоюването на завзетия плаж завърши с победа. Пътят, който води до плажа става невероятно да бъде частен. Обещанието, което поех след гласуването ми на 28 април, като общински консултант, да направя всичко допустимо да поправя грешката си и върна пътя още веднъж на жителите, е изпълнено. Нещо повече! Пътя в никакъв случай към този момент няма да може да бъде отнеман от тях, точно тъй като се погрижих мястото, до което той води да е плаж. Площта на новия български плаж е 1412м2. И да- скоро над него ще се вее гордо българското знаме, както обещахме ", разгласи Димитър Найденов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР