Снимка БулфотоЧетири от големите производители на подвижен жп състав са

...
Снимка БулфотоЧетири от големите производители на подвижен жп състав са
Коментари Харесай

Четири фирми искат да доставят нови локомотиви за БДЖ

Снимка Булфото

Четири от огромните производители на преносим жп състав са подали заявление за присъединяване в процедурата за доставка на нови локомотиви, оповестяват от БДЖ, съобщи вести.бг.

Кандидатите за присъединяване в процедурата " Доставка и гаранционна поддръжка на 10 броя новопроизведени магистрални електрически локомотиви за потребностите на " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД " са " Бомбардие транспортейшън " ГмбХ, ДЗЗД " Сименс Трон ", консорциум " Екселор-Е.Л. " и " Щадлер рейл Валенсия " С.А.

Според държавната железница ползата от страна на водещи компании в производството на преносим жп състав било добър знак при полагането на старания за повишение на качеството на предлаганата от БДЖ услуга.

Прогнозната стойност на поръчката е 57 501 402 лева без Данък добавена стойност, като след разглеждане на документите на подалите заявки участници, процедурата ще продължи на стадий подаване на механически и ценови предложения.

Очаква се поръчката да завърши до края на март 2020 година, а доставката на първите нови локомотиви е до 18 месеца след подписването на контракта.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички п
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР