Снимка БулфотоБританска компания търси да назначи човек, на когото да

...
Снимка БулфотоБританска компания търси да назначи човек, на когото да
Коментари Харесай

Фирма търси дегустатор на веган храни, който да обикаля света

Снимка Булфото

Британска компания търси да назначи човек, на който да заплаща 66 000 $, с цел да пътува до Индия, Турция, Мексико, Китай и Япония. Задълженията на бъдещия чиновник ще са да е разполагаем 35 часа седмично и да търси най-иновативните нови съставки и предписания за веган храни по света, оповестява Българска телеграфна агенция.

В „ екзотичната ” публикация, поместена на уеб страницата на компанията " Vibrant Vegan Co. "  се показва, че определеният " Отговорник по усета " би трябвало да опитва различни ястия на растителна основа и да дава противоположна връзка на компанията.

Освен приятните отговорности, служителят ще има право на заплатен болничен, както и на отпуск в границите на 28 дни. Работодателят ще покрива и всичките му разходи.

Въпреки насочеността на компанията-работодател към веганската храна, за претендентите не е наложително да са вегани. Избраният служител обаче ще би трябвало да се концентрира единствено върху този вид хранене, до момента в който извършва отговорностите си. 

Наемането на тази служба няма да премине и без прецизна селекция, а едно от условията е минимум три години опит в хранително-вкусовата индустрия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР