Снимка БулфотоБлагодаря на всички столичани, които се включиха в подписката

...
Снимка БулфотоБлагодаря на всички столичани, които се включиха в подписката
Коментари Харесай

Мая Манолова обяви основния приоритет в програмата си и зададе два въпроса на Фандъкова

Снимка Булфото

Благодаря на всички столичани, които се включиха в подписката за моята кандидатура. Виждам, че има сила и въодушевление. Паралелно започва и подписка за моите покровители. Ще ми трябват 1600 покровители, които да пазят моите резултати. Благодаря на безусловно всички. Подкрепата на всички хора е скъпа за мен.

Това съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова при старта на акцията за събиране на подписи в поддръжка за кандидатурата й, съобщи Новини.бг.

" Започваме не инцидентно от Южния парк, тъй като превръщането на София в чист и зелен град ще е главен приоритет в моята стратегия. През последните години не е направено съвсем нищо по този въпрос. Вчера бях в " Обеля " за следващия проблем с презастрояването. Няма да го позволи това повече да се случва. Мисля, че никой софиянец няма да го допусне към този момент ", безапелационна беше Манолова.

" Въпросът със замърсяването на София е доста сериозен. В тази връзка имам въпроси към госпожа Фандъкова. Защо търгът за сметопочистващите компании в София се афишира една година по-рано от нужното и за какво към момента няма общинска сметопочистваща компания? Това е поръчка за над 1 милиарда лв. и аз нямам обясннеие за какво тази поръчка се прави в този момент. Не е изпълнено и обещанието за общинска компания. Имам совите догатки, само че отговорът би трябвало да пристигна от индивида, който е разкрил поръчката - столичният кмет Йорданка Фандъкова ", продължи Мая Манолова.

" Ще показва програмата си на 17 септевмри и ще я оставя отворена, с цел да може софиянци да я допълват, да вършат оферти и да я преработват. Към момента съм подкрепена от " Системата ни убива " и ДБГ. Сега разбирам за поддръжката на АБВ. Благодаря на всички. Ясно е, че в случай че желаеме да има смяна, ще би трябвало поддръжка от всички. За да променим модела на ръководство, ще ми би трябвало поддръжката на всеки един софиянец. Ясно е, че в предизборната акция ще има провакации. Те към този момент са факт и се случват ", приключи Манолова.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР