снимка: БулфотоАтмосферното налягане ще се задържи малко по-ниско от средното

...
снимка: БулфотоАтмосферното налягане ще се задържи малко по-ниско от средното
Коментари Харесай

В неделя на места ще превали. Има условия за бури и градушки

снимка: Булфото

Атмосферното налягане ще се задържи малко по-ниско от междинното за месеца.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно, а източният вятър ще отслабне. Утре ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над Западна България ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до среднощ тук-там ще превали кратковременно, ще има и гръмотевични стихии и условия за градушки. Ще духа до сдържан, в Източна България и краткотрайно мощен източен вятър. След обяд още веднъж ще е горещо с оптимални температури най-вече сред 32° и 37°, малко по-ниски по морския бряг.

Над планините преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до края на денонощието на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра - към 18°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан източен вятър. Максимални температури 29-32°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР