снимка: БулфотоАтмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и

...
снимка: БулфотоАтмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и
Коментари Харесай

В понеделник започва да вали на различни места в страната

снимка: Булфото

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и ще се задържи без основна смяна.

Около среднощ преваляванията съвсем на всички места ще спрат, облачността ще се раздра до най-вече ясно. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Утре преди обяд над Западна България ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, тук-там с гръмотевици, има условия и за градушки. По-интензивни ще са явленията тук-там в северозападните региони. Над източната половина от страната ще е най-вече слънчево, в утринните часове с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 30° и 35°.

В планините преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 17°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 28-30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР