Снимка БулфотоАко Гинка Върбакова не заплати стойността на сделката до

...
Снимка БулфотоАко Гинка Върбакова не заплати стойността на сделката до
Коментари Харесай

Ако Гинка не плати на ЧЕЗ до 9 месеца, компанията отива в ръцете на индиец

Снимка Булфото

Ако Гинка Върбакова не заплати цената на договорката до 9 месеца, то различен участник ще може да взе участие в нея. Това ще е индийски предприемач, който към момента има интерес към покупката на сдружението, предава Нова тв.

" Това е една много огромна история. У нас става въпрос за бизнес, а в България очевидно става въпрос за политика. Мисля, че най-важното нещо за ЧЕЗ е да си получат парите и да изоставен България ", сподели Андрей Кутник от компанията. 

" Бях сюрпризиран, като открих, че има офшорни компании и компании свързани с олигарси ", добави той.

" Целият развой по подбора на купувача продължи повече от година. Накрая останаха единствено две компании с готовност да купят ЧЕЗ ", съобщи друга жена, осведомена със договорката.

" Фирмата има 9 месеца да заплати договорката, в случай че не, договарянията се скапват и тогава вторият участник, може да заплати договорката - индийски предприемач ", добави тя.

От ЧЕЗ отхвърлиха да заявят коя е тъкмо съответната дата в която са водени договаряния с България по отношение на договорката. Те обаче споделиха, че става въпрос за януари 2017 година. Категорични са, че диалог е имало.

От ЧЕЗ потвърдиха, че има уговорка в контракта, която не разрешава на Върбакова да отстъпва или препродава акции на сдружението през идващите 5 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР