Снимка Булфото44-годишен служител във ВиК е транспортиран в столична клиника

...
Снимка Булфото44-годишен служител във ВиК е транспортиран в столична клиника
Коментари Харесай

Мъж скочи срещу брат си, счупи му черепа в бащината къща

Снимка Булфото

44-годишен чиновник във ВиК е превозен в столична клиника с краткотрайна заплаха за живота, откакто личният му брат го блъснал с корав предмет по главата и му счупил черепа. Между потърпевшия Атанас Бучков и по- дребния му брат, 42-годишния Здравко Бучков, зародил скандал, който прераснал във физическа разпра. Екшънът се разиграл завчера в бащината им къща в Якоруда, написа Пик.

В положение на афект Здравко сграбчил корав предмет и блъснал с него Атанас по главата, оповестява " Струма.бг ". Мъжът се строполил в несвяст на земята. Пристигналите на място медици от ЦСМП – Якоруда оказали първа помощ на потърпевшия и го транспортирали до МБАЛ – Разлог, където при прегледите е открито, че той е с тежка черепно-мозъчна контузия, и неотложно е превозен в МБАЛ „ Токуда “ – София с краткотрайна заплаха за живота. Състоянието му към този момент е нормализирано. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

От полицията не дават информация за аргументите, довели до саморазправата сред двамата братя. Според локални те са имали остарели дрязги между тях и връзките им са били влошени.

Двамата братя не са женени. Живеят в къщата дружно с татко си, който е пенсионер.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР