Снимка БулфотоУтрешният ден ще бъде тест за нас като народ

...
Снимка БулфотоУтрешният ден ще бъде тест за нас като народ
Коментари Харесай

Борис Бонев: България няма да се счупи

Снимка Булфото

" Утрешният ден ще бъде тест за нас като народ - да покажем, дали след 3⃣0⃣ години сме се научили на народна власт и на отстояване на полезности. Вярвам че е по този начин, само че сме длъжни да го заявим и на площада. ✊ Да кажем ясно и изрично, че желаеме да живеем в обективна, правова и съвременна страна, а не в превзета територия. ❌ "

Това написа във Facebook общинският консултант Борис Бонев.

" Не, България няма да се " счупи " в случай че на власт повече не са тези, които един тротоар даже не могат да създадат както би трябвало. Време е да защитим достолепието ни, тъй като не желаем да бъдем ръководени от хора без морал и без потенциал. Това не е борба за дясно или ляво бъдеще, а изобщо за бъдеще!

Аз ще бъда на следващия ден на митинга, тъй като не мога да се примиря и тъй като не се върнах от чужбина, с цел да бъда безразличен фен на българската реалност. Върнах се, с цел да бъда част от смяната! България я заслужава! "

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР