СНИМКА: БУЛФОТОТретият мандат беше провален от коалицията на лицемерието, изградена

...
СНИМКА: БУЛФОТОТретият мандат беше провален от коалицията на лицемерието, изградена
Коментари Харесай

Балабанов: Третият мандат беше провален от коалицията на лицемерието, изградена на база на лъжите

СНИМКА: " БУЛФОТО "

" Третият мандат беше провален от обединението на лицемерието, построена на база на лъжите, на измамите, които с помощта на Христо Иванов лъснаха пред обществото, откакто “Демократична България” сами се излъчиха онлайн. “ Всъщност българските жители видяха по какъв начин наподобява политиката от вътрешната страна. " Това съобщи Станислав Балабанов от " ИТН " пред " Народоосвободителна въстаническа армия ".

По думите му Има Такъв Народ няма място в такава коалиция, тъй като те са “от страната на истината”.

“След подобен вид диалози и шерване тук в Народното събрание нямахме различен ход с изключение на да сложим завършек на това двуличие, тъй като българският жител желае да бъде ръководен транспарантно и политиците да мислят за хората. Ние нямаме място там. Затова ще отидем на избори, с цел да може българските жители да изберат, на коя страна да застанат - на лицемерието или на страната на истината, на която сме ние от толкоз доста време”, разяснява Балабанов.

Депутатът напомни и обещанията на премиера в оставка Кирил Петков и началника на кабинета му Лена Бориславова, че " ще използваме 4 пъти по-евтин газ ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР