Снимка: БулфотоТоплофикация София започва поетапното общо пускане на отоплението в

...
Снимка: БулфотоТоплофикация София започва поетапното общо пускане на отоплението в
Коментари Харесай

Топлофикация София започва поетапното общо пускане на отоплението в столицата

Снимка: Булфото

" Топлофикация София " стартира поетапното общо стартиране на отоплението в столицата. Изискванията за това три поредни дни средноденонощната температура да е под 12 градуса, към този момент са изпълнени.

Директорът на " Експлоатационна активност ” в " Топлофикация – София ” Йордан Йорданов съобщи в " Денят стартира ", че през вчерашния ден от страна на " Топлофикация " са подхванати всички нужни дейности за започването на подаването на топла вода и към сегашния миг засегнатите квартали към този момент имат такава.

" От страна на сдружението бяха подхванати безусловно всички нужни действия за пускане на отоплителния сезон и за започване на подаването на отопление към източните квартали на столицата, които се зареждат от Топлоелектрическа централа " София - изток " и към сегашния миг парното в тези квартали е пуснато ", изясни Йорданов.

Той добави, че стартирането на парното е развой, който изисква софтуерно време. Не се чакат проблеми с стартирането на отоплението, само че екипите са в подготвеност при положение, че възникне повреда или някаква неправда.

" Реконструкцията на топлопреносната мрежа на улица " Цар Иван Шишман " е завършила, като съвсем всички стадии са завършили преди периодите, които бяха оповестени. На 6 октомри - четири дни предварително, беше възобновено топлоподаването и към последните наранени клиенти от реконструкцията ", сподели още Йордан Йорданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР