Снимка БулфотоСистемата ни убива и други недоволни от властта отправиха

...
Снимка БулфотоСистемата ни убива и други недоволни от властта отправиха
Коментари Харесай

Системата ни убива поиска от президента да поведе протеста срещу властта днес

Снимка Булфото

" Системата ни убива " и други недоволни от властта насочиха ясно обръщение към президента на Република България.  Президентът Румен Радев да поведе народен митинг-протест през днешния ден от Триъгълника на властта до паметника Васил Левски в столицата, желаят от " Системата ни убива " и още няколко организации, които провеждат недоволството против властта през днешния ден. 

Началото на митинга е оповестено от 16,30 часа, а на шествието - от 18, 30 часа. На митинга са призовани и " всички политически партии, политически обединения и политически конструкти, обявяващи се против управническата коалиция “ГЕРБ – Обединени патриоти ” – с техните водачи, управления, членове и симпатизанти ". 

Тази година, поради въведените противоепидемични ограничения против разпространяването на КОВИД-19, не се планува гала с изявление на публични лица, за да няма събиране на доста хора едновременно. Гражданите и гостите на София през целия ден на 19 февруари ще могат да оставят цветя пред паметника на Васил Левски. От 10 ч. до 20 ч. пред паметника ще има почетен часовой от Националната гвардейска част, заяви Столична община.

Президентът Радев пък анулира обществените си изяви, откакто стана ясно, че брачната половинка му Десислава Радева е дала позитивен тест за ковид, написа

В текста на " Системата ни убива " се споделя: 

Ние – Братството на Почтеността - ежедневно и интензивно протестиращите съвсем към този момент 7 месеца жители с антиправителствени демонстрации в така наречен Триъгълник на властта в българската столица София против ръководството на Бойко Методиев Борисов, искащи демонтирането на бойковизЪма и неговата мафиотска мутризация от Република България и държавните институции на властта в Родината ни, както и оставката на Иван Гешев като Главен прокурор и унищожаване на каскетщината от Българската прокуратура в единение с изпълващите ни и структури, и общности Национална гражданска самодейност “Системата ни убива ”, Блокада “Орловград ”, Палатков лагер “Ларго ”, Палатков лагер “Фонтан Независимост ”, Палатков лагер “Ректорат ”, както с всички изявено будни цивилен лица и всички взели участие и участващи в 214-дневните към този момент митинги протестиращи български будители и жители - през днешния ден в Деня на 121-вата годишнина, отдадена на отшествието на Героя на Тракия – Капитан Петко Войвода, приканваме и призоваваме:

1. Всички наши сънародници – жителите на Република България в Триъгълника на властта на 19-ти февруари т.г. (петък) Денят на Апостола на свободата Васил Левски – Йеродякон Игнатий (148 години от неговото мъченическо и жертвено просияване за свободата, независимостта и просперитета на нашето Отечество) на Национален митинг-протест в възхвала и осъществяване на Завета на Апостола от 16:30 ч., с който в единение обществено и демонстративно да изявим гражданското си условие на Народ за събаряне на Борисов и цялата мафия на бойковизЪма от власт и в солидарно и сплотено Братство на Почтеността на Поход за Чиста и Свята Република към мемориала на Дякона от 18:30 ч. за поклонение, отдаване на респект и поднасяне на цветя.

2. Негово Превъзходителство Държавния глава – ген. Румен Радев, Президент на Републиката да поведе Братството на Почтеността в Похода за Чиста и Свята Република от Триъгълника на властта към паметника на Апостола на свободата в 18:30 ч., откъдето той насочва своето обичайно Обръщение към цялата Нация в чест и осъществяване заветите на Левски.

3. Всички политически партии, политически обединения и политически конструкти, обявяващи се против управническата коалиция “ГЕРБ – Обединени патриоти ” – с техните водачи, управления, членове и симпатизанти на оповестения нагоре общ Национален митинг-протест за демонтирането на бойковизЪма от Българската страна на гореспоменатото място в гореспоменатия час, както и за присъединяване в последващия го Поход за Чиста и Свята Република до мемориала на Апостола. 

4. Средствата за всеобщо осведомление – цялата медиа в лицето на осведомителните организации, малките екрани, радиата, интернет-сайтовете, вестниците, задграничните репортери и всички свободни публицисти на Брифинг, който ще се състои на 19-ти февруари т.г. (петък) от 16:30 ч. в центъра на Триъгълника на властта (преди началото на митинг-протеста). 

Ние, които към този момент 214 дни сме там отново на Ден 226 от недоволството ни ще сме там и ще ви чакаме, тъй като това е значимо за нас – българите, за нашите деца, за нашите родители и за нашето бъдеще! 

“Съединението прави силата! ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР