снимка БулфотоРезолюцията срещу България (Инициативата Кънев - Йончева) е приета.

...
снимка БулфотоРезолюцията срещу България (Инициативата Кънев - Йончева) е приета.
Коментари Харесай

Александър Йорданов за резолюцията: Петното върху България е факт

снимка Булфото

„ Резолюцията против България (Инициативата " Кънев - Йончева " ) е призната. Петното върху България е реалност “. Така разяснява във Фейсбук гласуваната довечера резолюция в Европарламента евродепутатът Александър Йорданов, съобщи.

“За инициираната от Радан Кънев - " Демократична България " и Елена Йончева - Българска социалистическа партия, Резолюция за Върховенството на закона в България са дали своят вот 358 евродепутати, а срещу сме били 277. Други 56 евродепутати са се въздържали. Резултатът демонстрира, че на практика Европарламентът е надалеч от единно мнение против нашата страна. Разликата сред гласувалите за резолюцията и тези, които са били срещу и въздържали се, е единствено 25 гласа от които 6 са били на български евродепутати: 5 социалисти и Радан Кънев ( " Демократична България " ). Тримата представители на Движение за права и свободи в демократичната група са се въздържали.

Практически в Народното събрание се осъществя ляво-либерален комплот против нашата страна. Левите за следващ път сложиха своите партийни ползи и цели над здравия разсъдък, професионалната обективност и морала. Резолюцията бе утвърдена от социалисти, зелени, либерали и комунисти плюс нейният основател от ДСБ Радан Кънев.

Тепърва у нас тя ще се разяснява. Моят пръв коментар е, че Европейският парламент одобри една необективна резолюция, агитационен партиен документ, който е в несъгласие с Годишния отчет на Европейската комисия. Тя няма наложителен темперамент, само че даже и да имаше подобен, персонално аз ще я хвърля в кошчето за отпадък. Защото тя в действителност е отпадък. В нея клеветата и лъжата са безспорни.

Ясно е от резултатите на гласуването, че в Европарламента България има другари само в групите на Европейската национална партия и Европейските консерватори и реформисти. Това също е поучително, изключително като се знае, че до парламентарните избори у нас остават единствено няколко месеца. Те, както е известно, ще бъдат през март,

Лош ден за България в Европейския парламент! “, приключва обявата си евродепутатът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР