снимка БулфотоПротестът е обречен на успех, защото е всенародно усилие,

...
снимка БулфотоПротестът е обречен на успех, защото е всенародно усилие,
Коментари Харесай

Илиян Василев: Протестът е обречен на успех

снимка Булфото

" Протестът е жертван на триумф, тъй като е всенародно изпитание, в този смисъл " въСтание ". Тези, които се пробват да го омаловажат или да намерят в неговия кротичък темперамент симптом на примирие подменят главния смисъл на волеизявлението през улицата - а тя е да покаже слабостта, страха и арогантността на властта, която с наши пари заплаща тяхната сигурност и по този начин да трасира пътя за смяна.

Този митинг притиска властимащите и ги принуждава освен да вършат неточности, само че и да се избавят по единично, като демонстрират същинската си автократична и тоталитарна природа, зад която се криеха толкоз доста години.

Няма по какъв начин да твърдиш че си " национален " човек, че представляваш българите и в това време да мобилизираш ченгета от цялата страна да те пазят в кулата на своите илюзии и искания ", написа дипломатът Илиян Василев в обществените мрежи, съобщи.

" Протестът съумя преди да се състоял и тъй като демонстрира безвремието и обречеността на тези, които със зъби и нокти се държат във властта.

Истинският национализъм е на хората по улицата, които жертват от своето време, излизат в отпуск, заплащат от своя джоб за правото да стачкуват против мутрите на власт.

Ще го създадат и на следващия ден, и в други ден, въобще всякога - играта на кой по-дълго ще издържи към този момент има победител.

Най-голямата победа обаче за мен, че българите прозряха и на процедура обезвредиха един от най-успешните планове на задкулисието и мафията, смъкнаха маските и грима от лицата на Борисов и Доган и ги оставиха " голи " и " треперещи " да стърчат за обществено наставление. Това е необратим развой и ние сме в самото начало.

Процесът на пробуждане на нацията можеше да бъде и по-бърз и по-радикален, само че за мен най-важното е да бъде необратим и изчерпателен, т.е. резистентен. Трансформацията не се мери по силата на фойерверките, още по-малко по броя на битите или не дай си боже убитите, а по дължината и наличието на изминатия път, на действието по деструкцията на системата. Това става с разум и посветеност, с самообладание, в случай че щете даже и дебелоглав.

От днешния ден - в фотоси и видео материели светът ще разбере - България отхвърля режима на мутрите на Борисов и Доган. Нито Меркел, нито Тръмп, нито Путин - никой не може да отбрани този ненавиждан режим.

Те изгубиха борбата за сърцата и мозъците!!! Вече са пасив, нежелателен сътрудник на всички европейски водачи ", написа той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР