снимка БулфотоНие сме готови да скъсаме с Европейския съюз, това

...
снимка БулфотоНие сме готови да скъсаме с Европейския съюз, това
Коментари Харесай

Лавров обяви, че Русия е готова да скъса дипломатическите отношения с ЕС

снимка Булфото

" Ние сме подготвени да скъсаме с Европейския съюз ", това е споделил съветският външен министър Сергей Лавров, съобщи РИА Новости, представена от " Евроком ". 

" Ако от Брюксел ни наложат някакви наказания, които заплашват стопанската система на нашата страна, ние може и да преустановим връзките с икономическото и политическото обединяване ", е споделил първият посланик на Москва.

По думите на Лавров страната му не е желаела да се изолира от света. " В същото време обаче някои наши сътрудници, най-много от Западна Европа и Северна Америка, размахват томахавката на глобите. Ние желаеме да се изолираме от световните процеси, само че би трябвало да бъдем подготвени и за подобен ход на събитията. Ако от Европейски Съюз ни наложат някакви ограничавания, ние сме подготвени да скъсаме с Брюксел. Ако искаш мир – готви се за война ", е споделил още Лавров.

Европейски Съюз е наложил наказания на стотици физически и юридически лица от Русия във връзка с  полуостров Крим.

За налагане на още ограничавания (забрана за влизане в 27-те, заледяване на активи в европейски банки и други) се е заговорило след ефикасната присъда на Алексей Навални, издадена на 2 февруари 2021г. Опонентът на властта е бил лишен от независимост за период от три години и половина за финансови измами.

Самият Навални, неговото обграждане и доста публични лица в Европейски Съюз и Съединени американски щати са оповестили решението на московските магистрати като политическо стимулирано.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР