Снимка Булфото и Б.БорисовВасил Божков отново заяви, че пиарката на

...
Снимка Булфото и Б.БорисовВасил Божков отново заяви, че пиарката на
Коментари Харесай

Божков: Борисов пращаше Севда при мен. По чата се получават указания кого да опраска спецпрокуратурата и кого да не закача

Снимка Булфото и Б.Борисов

Васил Божков още веднъж съобщи, че пиарката на Борисов Севда Арнаудова е идвала неведнъж в офиса му.

" През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул. “Московска “43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли най-малко малко достолепието да кажеш за какво я пращаше? “, съобщи предходната година Божков.

Днес Божков написа:

" Бойко сподели, че в никакъв случай не е желал да бъде президент и не му е забавен този пост. През септември 2016, когато още пращаше Севда при мен, съобщи, че на идващите президентки избори ще се кандидатира. Пет години преди този момент думите му бяха, че ще изкара един мандат, към половината от другия и тогава ще се кандидатира за президент. Pi аr Sevi си го дръпна Boiko обратно, по-добре следващата неистина, че не президентски избори се пада отвисоко.

Същият този човек твърди, че аз неистина за милионите, за които ме изнудваха. А Гешев, с цел да покрива хунтата, сякаш му има вяра.

Като стана дума за Инструмента на Господ, преди да чати с Pi аr Sevi Boiko, той дефинира като юридическа злополука закриването на спецпрокуратурата. Катастрофа ще е, само че за хунтата, която ще изгуби главната си бухалка.

Юридическа не толкоз, че правораздаването се заражда някое и друго хилядолетие преди Гешев и спецбухалката.

Това, което се прави, не е промяна, а заличаване на нещо дейно, вика Гешев.

Като се отчитаха, от спецсъда оповестиха, че споразуменията са повече от присъдите, а прекратените каузи съвсем колкото присъдите.

Толкова за успеваемостта. Така ще е, до момента в който спецпрокуратурата не повдига обвинявания на база доказателства, а по чата получава инструкции кого да опраска и кого да не закача ".



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР