снимка БулфотоБалкански поток в Сърбия ще стане факт на 29-30

...
снимка БулфотоБалкански поток в Сърбия ще стане факт на 29-30
Коментари Харесай

Вучич: Пускаме Балкански поток и ще станем първи по растеж в Европа

снимка Булфото

" Балкански поток " в Сърбия ще стане факт на 29-30 декември тази година. Това заяви сръбският президент Александър Вучич, съобщи Българска телеграфна агенция, като цитира ТАСС.

" Ще пуснем газ до края на годината, стопанската система ни ще се развива и ще заеме първо място по напредък в Европа тази година и в идващите три години. Докато не ме смъкват мене, " ужасния деспот ", Сърбия ще купува това, което е в неин интерес. Благодарни сме на съветските сътрудници за коректността по този въпрос. Всичко върви обикновено, ще пуснем газ на 30 или на 29 декември ", съобщи Вучич.

„ Ще купуваме най-благоприятния газ. Рекет няма да заплащам на никого в света и да разрешавам унижение на страната. И на разум не ми идва. Ние ще пуснем газ до края на тази година и Сърбия ще работи, промишлеността ще работи и ще бъдем най-хубавата страната в Европа по растеж идната година “, посочи Вучич, представен от РТС.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР