Снимка Булфото, архивВъпреки, че служебният кабинет провежда акция срещу масовото

...
Снимка Булфото, архивВъпреки, че служебният кабинет провежда акция срещу масовото
Коментари Харесай

Въпреки забележките на служебния кабинет, пореден началник излезе спешно в отпуск

Снимка Булфото, списък

Въпреки, че служебният кабинет организира акция против всеобщото излизане в отпуск на началници на служби, шефът на Агенцията за държавна финансова ревизия Георги Начев е в отпуск по болест, потвърдиха за Евроком от АДФИ, написа

Предстои Министерството на стопанската система и Агенцията за държавна финансова ревизия да извършат инспекция в Българската банка за развиване. Причината е отчет на Сметната палата. 

Според данните в документа първите заеми, раздадени от ББР, са отишли към едвам 8 компании и са на стойност 946 млн. лева

Ето какво още написаха от ББР в своя позиция:

Българска банка за развиване реализира активността си в сходство със Закона за ББР и Устава на ББР, както и прави действия, планувани в член 2, алинея 1 и 2 от Закона за кредитните институции, според публикуван от Българската национална банка цялостен банков лиценз. Приоритетите в активността на банката са били съобразени с политиката на настоящите държавни управления на Република България, както и за облага като комерсиална банка, изпълнявайки главната й функционалност за поддръжка на дребни и междинни предприятия (МСП).

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР