Снимка Булфото, архивЦветан Василев изказа мнение за депутатите на Слави

...
Снимка Булфото, архивЦветан Василев изказа мнение за депутатите на Слави
Коментари Харесай

Цветан Василев: Несъмнено върху Слави оказват влияние хората, които бутаха Пеевски напред

Снимка Булфото, списък

Цветан Василев изрече мнение за депутатите на Слави Трофонов.

Причините така наречен партии на митинга да не създадат болшинство още на предните избори, са разнообразни, споделя пред Явор Дачков укриващият се в Сърбия предприемач Цветан Василев.

Обвиненият в източването на личната си банка КТБ посредством кухи компании дава пространно изявление пред Дачков, оповестено в „ Гласове “, представен от

„ Да стартираме с това, че самите партии на митинга не са еднопосочни. Очевидни са избрани въздействия върху Има Такъв Народ на Слави Трифонов от същия набор, който преди изтласка Пеевски напред. За мен няма никакво подозрение, дори намирам познати муцуни там. Заложили са на няколко коня, с цел да опитат да се предпазят. Те Пеевски са го жертвали, няма по какъв начин да го спасят, с изключение на да го канонизират по техните си мюсюлмански догми “, споделя Василев.

„ Несъмнено върху Слави оказват въздействие. Част от определените му депутати си е напряко номинация на тези, които представляваха Пеевски преди този момент. Един път в самите партии има инфилтрирано въздействие, повторно – прекомерно огромен боязън у тия партии на митинга по някакъв метод да обвържат свое държавно управление с поддръжка на Българска социалистическа партия. Страх да не би техните гласоподаватели да заподозрат сделки. Аз също имам запаси към Българска социалистическа партия, тъй като Българска социалистическа партия на Сергей Станишев, а не на Корнелия Нинова, е повода да бъде унищожена КТБ. Станишев не пожела като мандатоносител да приказваме с прокуратурата да спре своите нападения, с цел да спре тази рецесия. Аз не съм се страхувал от инспекция в банката, опасявах се от суматохата, от рецесията измежду вложителите и изпадането на банката в ликвидна рецесия, което явно пък са целели. Така че в случай че има някой, който да дава отговор в Българска социалистическа партия, това е Сергей Станишев. Корнелия Нинова не е толкоз причастна, само че в нея не видях нито за миг тя да опита да се разграничи. Борисов непрестанно вменяваше, че при комунистите била банкрутирала банката. Да, при комунистите от Пеевски със знанието на Борисов “, счита някогашният банкер.

Той твърди, че след първия мандат на ГЕРБ през 2013 година Е бил запитан от Борисов дали е с него или срещу него.

„ Тогава му споделих, че не е моя работа, дали съм с теб или срещу теб. Имам си бизнес, вардя с и бизнеса и толкоз. Може би, в случай че му бях споделил, че съм с него, нямаше да ми се случи това “, твърди банкерът.

Според него на Радев пък била поверена „ царската корона “.

„ Той би трябвало да сплоти това огромно разнообразие от противоположни ползи, с цел да се завърши с „ модела Кой “, безапелационен се укриващият се към този момент 7 години предприемач.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР