Снимка Булфото, архивТри пешеходки са пострадали, както и двама пътници

...
Снимка Булфото, архивТри пешеходки са пострадали, както и двама пътници
Коментари Харесай

3 пешеходки блъснати за ден във Варна

Снимка Булфото, списък

Три пешеходки са потърпевши, както и двама пасажери от автомобил за интервала 28-30 август във Варна, оповестяват от пресцентъра на полицията в морската столица. 

На пътя от с. Оброчище за с. Кичево, е зародило ПТП на 30.08. т.г., към 15:45 часа. Водачът на л.а. «БМВ» на 27 година, заради придвижване с несъобразена скорост при попътен ляв завой, губи надзор над автомобила и излиза вдясно от пътя, като се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на случая са потърпевши двама пасажери – жена на 56 година и мъж на 55 година Двамата са прегледани и настанени за лекуване в болнично заведение с разнообразни контузии, няма заплаха за живота им.

На кръстовището на бул. «Сливница» и ул. «Георги Бенковски», е зародило ПТП на 28.08. т.г., към 12:40 часа. 36-годишният лидер на л.а. «Хюндай», при завой на дясно, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата (29 г.) получава травми, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

На 28.08. т.г., към 17:40 часа, в с. Поляците, е зародило ПТП. 42-годишният лидер на л.а. «Фолксваген», при придвижване обратно, блъска пешеходка, която се намира на пътното платно зад автомобила. Вследствие на случая дамата (67 г.) получава травми и фрактура на крайник, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

На 28.08. т.г., към 18:00 часа, на кръстовището на ул. «Цариброд» и ул. «Дунав», е зародило ПТП. 36-годишният лидер на т.а. «Форд», по време на придвижване, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата (76 г.) получава травми и фрактура на китка, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР