снимка: Булфото, архивТежки пътни условия на много места тази сутрин.Причината

...
снимка: Булфото, архивТежки пътни условия на много места тази сутрин.Причината
Коментари Харесай

Силен снеговалеж затвори пътища в страната тази сутрин

снимка: Булфото, списък

Тежки пътни условия на доста места тази заран.

Причината е изобилен снеговалеж и навявания. Ето и детайлностите:

Поради изобилния снеговалеж и усложнена метеорологична конюнктура в планината Витоша се затварят за придвижване краткотрайно пътищата Драгалевци - Алеко и Бояна – Златните мостове. Ще бъдат осъществени обработки с опесъчаване и снегопочистване с избутване на снежна маса.

Екипите на дирекция Аварийна помощ и предварителна защита спомагат на място за организацията. След осъществяване на обработките ще се пропущат рейсовете на ски учебните заведения и коли с вериги, предава Българска национална телевизия.

В момента се правят обработките против замръзване по трасетата на градския превоз, съществени улици в регионите и общински пътища. На терен работят 78 снегопочистващи машини във всички региони на града, като се правят обработки със смети против замръзване. Екипите на Столичен инспекторат управляват дейностите по снегопочистване.

Градският превоз извършва нормалните си направления при зимни условия.
Настилките са мокри, подсещаме на водачите да употребяват колите си готови за придвижване при зимни условия и да карат със съобразена скорост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР