Снимка: Булфото, архивПрезидентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов говори

...
Снимка: Булфото, архивПрезидентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов говори
Коментари Харесай

Боби Михайлов след срещата: Големите си стиснаха ръцете за феърплей!

Снимка: Булфото, списък

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов приказва след срещата сред шефовете на трите ни огромни клуба Лудогорец, ЦСКА и Левски с премиера Бойко Борисов, оповестява Блиц.

 

Босът на БФС разгласи, че за пръв път от 15 години водещите клубове сядат на една маса и стискат ръцете.

" Големите клубове си стиснаха ръцете. Това е доста рядко, за последно беше през 2003/2004 година. Това е доста значимо за спокойствието във футболната общност. 

Комисията за защита на конкуренцията е проучила въпроса с ТВ правата и не намира спор на ползи. Процедурата е спазена и не е направена забележка ", сподели Михайлов.

" Основното е феърплея сред огромните клубове, а и освен. Всички имат към този момент хубави игрища и всички фенове да могат да се насладят на хубави мачове.

Всички си дадоха обещание, в случай че има подобен напън върху съдиите, само че до момента няма потвърден подобен. Видяхте какви хора имаше на тази среща - най-важните в страната. Ако има подобен, те могат да вземат ограничения. Или съдиите сами търсят този напън. Аз също съм чувал такива неща. Но съм си дал телефона на всички и нито един арбитър не ми се е обадил. Има способени органи, които да проверяват, в случай че има такива сигнали.

Инициативата за днешната среща беше на премиера Борисов. Той се грижи за цялата страна, част от която е и футболът ни. Опитва да оказва помощ, с цел да не се стига до санкции, като това с футболните хулигани ", добави Михайлов. 

" Поведението на агитките е огледално на отношението на притежателите на клубовете и футболистите. Трябва да има феърплей. Фокусът ни ще е върху това да няма напън над футболисти и длъжностни лица, както и да няма пазаруване на мачове ", сподели от своя страна министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР