Снимка Булфото, архивПреди седем месеца, когато роди синът си Александър,

...
Снимка Булфото, архивПреди седем месеца, когато роди синът си Александър,
Коментари Харесай

Блиц: Петя Дикова може и да не успее да се върне като водеща на Култ по бТВ

Снимка Булфото, списък

Преди седем месеца, когато роди синът си Александър, Петя Дикова беше на седмото небе от благополучие и нямаше самообладание да влезе в ролята на родител, написа show.blitz.bg.

Днес обстановката е същата по този въпрос, само че не и на професионалната сцена, където събитията, уви, най-малко към този момент наподобява не се развиват по усета на тв водещата.

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков, която беше водеща на " Култ " по bTV, в този момент единствено гледа по какъв начин заместничката й Поли Гергушева се намества все по-удобно в тази роля.

Поне към този момент из коридорите на медията не дават поръчка, че Петя ще се върне като водеща на предаването, което бе основано по нейна концепция, освен това - там амбициозната Поли Гергушева прави всичко допустимо, с цел да затвърди позиция.

Според тиражирани информации Гергушева е наложена за водеща персонално от шефа на новините в канала Венелин Петков, с който, в случай че имаме вяра на мълвата в медийните среди, преди 4-5 години е имала за малко имала интимни връзки, написа " Уикенд ".

Преди няколко дни пък стана ясно, че Петя Дикова е прекъснала отпуската си по майчинство и се е върнала още веднъж на работа, само че към момента е зад кадър.

Наскоро в ефира на bTV изтече и първия резултат от труда й – минифилм за легендата Стефан Данаилов, с който малкия екран уважи огромния артист след неговата гибел.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР