снимка: Булфото, архивПътна полиция разположи извънредни екипи по контрол на

...
снимка: Булфото, архивПътна полиция разположи извънредни екипи по контрол на
Коментари Харесай

Активен е трафикът по цялата пътна мрежа на Гърция във връзка с утрешния празник Успение Богородично

снимка: Булфото, списък

Пътна полиция разположи изключителни екипи по надзор на трафика. Следи придвижването с дрон. При нарушавания се постановат високи санкции.

Пуснаха изключителни фериботи, с цел да имат опция да отпътуват за островите туристите. Чака се дълго време на опашка на пристанищата заради прецизна инспекция на здравните документи.

На остров Тинос, прочут като Островът на Богородица, се съблюдава традицията и доста хора на колене стигат от пристанището до църквата. Гърци от целия свят идват да се помолят на Тинос.

На всеки гръцки остров има черква „ Света Богородица “, издигната на място, което се вижда от всички страни, предава БНР.

Полицейски надзор е подложен в правите, водещи към църкви и манастири. Храмовете са украсени за утрешния празник. Стриктно се съблюдава протокола - маски и отдалеченост.

Забранени са литийните шествия с икона отвън храма, с цел да не се събират доста хора. Въпреки това храмовете, преддверията и даже цялата обител към манастирите към този момент са цялостни с вярващи. Някои нощуват и навън пред храма.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР