снимка Булфото, архивОколо 18:20 ч. вчера на бул. Трети март“

...
снимка Булфото, архивОколо 18:20 ч. вчера на бул. Трети март“
Коментари Харесай

Четири жени бяха откарани в болница след катастрофи във Варна

снимка Булфото, списък

Около 18:20 ч. през вчерашния ден на бул. „ Трети март “ във Варна 19-годишен лидер на БМВ губи надзор над автомобила и се блъска в ел. дирек в дясно по посока на придвижването. Вследствие на удара 19-годишна пътничка в колата е получила фрактура на черепа, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи.

Момичето е настанено в болница, няма заплаха за живота ѝ.

Пак през вчерашния ден, към 07:00 часа, на бул. „ Цар Освободител “ в морския град, 64-годишен лидер на „ Роувър “, заради придвижване с несъобразена скорост, блъска спряла пред него „ Хонда “, която пък блъска „ Рено “. При произшествието са потърпевши 50-годишната лидерка на „ Хонда “-та и 51-годишна пътничка в „ Рено “-то, които са получили разтърсване на мозъка. Прегледани са в болница и са ориентирани за домашно лекуване.

По-рано, към 06:15 ч., по пътя за с. Страшимирово, 43-годишен лидер на камион „ Волво “ навлиза в лентата за насрещно придвижване и по този начин се стига до конфликт с „ Тойота Ярис “. 44-годишната лидерка на “Тойота “-та е откарана в болница, където са открити фрактура на гален и травма на стомах, настанена е в хирургично поделение, няма заплаха за живота й. Образувано е досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР