снимка: Булфото, архивОколо 04:00 ч. вчера, на улица в гр.

...
снимка: Булфото, архивОколо 04:00 ч. вчера, на улица в гр.
Коментари Харесай

Посред нощ в Дългопол: Шофьор от Шумен заби БМВ-то си в паркирал микробус

снимка: Булфото, списък

Около 04:00 ч. през вчерашния ден, на улица в гр. Дългопол лидера на БМВ 258 – Х. Х., на 31 година, от Шумен, заради придвижване със скорост, несъобразена с мократа пътна настилка, при излизане от десен завой губи надзор над автомобила, излиза вляво отвън пътното платно и се блъска в паркиран микробус „ Ситроен Джъмпер “. 

От пресслужбата на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна събощиха, че в резултат на удара лидерът е получил фрактура на ляв крайник, рана на лицето и травма на гръден панер, настанен за лекуване в болница „ Св. Анна “ в морския град. Няма заплаха за живота му. 20-годишен пасажер в автомобила е получил охлузни рани по лицето, оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване. Образувано е досъдебно произвеждане. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР